WORK

ARCHIEVE

ABOUT

CV

Dit plan is tot stand gekomen door een samenwerking tussen kinderen en ouders uit de Vogelbuurt, leerkrachten van Openbare Sportieve Basisschool De Kameleon, Christine Saalfeld (kunstenaar) en Bart van Lieshout (kunstproducties rondom het thema kinderen en natuur).

HET PLAN: Samen met de kinderen, de ouders en de buurt een uitdagend groen en gezellig ontmoetingsplein realiseren. Waar kinderen tijdens en na schooltijd kunnen buiten spelen. Met voor ieder wat wils en met mogelijkheden om te rennen, fietsen, voetballen, basketballen, tafel–tennissen en om te klimmen, sluipen, kruipen, krachtmeten, verstoppen en de natuur te ervaren door meer groene afscheidingen en een natuurontdekkingspad naast de school.

 

Film: Anton de Vries

Schoolplein obs de Kameleon in 2017:

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door:   Stichting Dorpsplein Carnisse

 

 

Vernieuwing Speelplein Wielewaalstraat / Charlois

[01/2018]

Presentatie maquette nieuw schoolhek

De kinderen en ouders uit de omliggende straten en de leerkrachten hebben de school gevraagd of het plein niet wat leuker en groener ingericht kan worden. Zij willen graag uitdagender en fantasierijker speelelementen op het plein. Kinderen willen graag “klimmen, verstoppertje spelen, draaien om een stok, dieren zoeken, plantjes verzorgen, schommelen en glijden, maar ook voetballen, tafelbal gooien en met TOS blijven sporten”.

En dat is precies wat de school ook graag zou willen: samen met de kinderen, de ouders en de buurt een uitdagend groen en gezellig ontmoetingsplein realiseren. Waar kinderen tijdens en na schooltijd kunnen buiten spelen. Met voor ieder wat wils en met mogelijkheden om te rennen, fietsen, voetballen, basketballen, tafeltennissen en om te klimmen, sluipen, kruipen, krachtmeten, verstoppen en de natuur te ervaren door meer groene afscheidingen en een natuurontdekkingspad naast de school.

 

[11/2017]